Kvällsmys

Igårkväll var det mysig i mitt rum med tända ljus. Älskar ugglan och telefonen

Dålig

Jag känner mig så tråkigt. Jag är inne på datorn hur mycket som helst och läser en massa bloggar om dittan och dattan. Därefter får jag bara dåligt samvete som inte bloggar nå mycket alls, ungefär en eller två gånger i månaden om jag känner för det. 
Gick tillbaka i mitt arkiv och räknade ihop att under 5 dagar hade jag hunnit med tio inlägg. Visst kanske lite överdrivet mycket men tusingen vilken skrivflitinghet jag måste haft. 
Nä, kanske blir att jag nån gång i framtiden börjar komma igång igen med min skrivning. Det är ju faktiskt kul att titta tillbaka ibland och se vad som hänt. Jag stolt över mig själv nu som satte mig och skrev (även om det kanske inte var det roligaste ämnet, but still), yay me. 
Hörrenini, ha en fin tisdakväll. Nu ska jag cykla ibäg till mamma i ösregnet/snöandet och ta en dusch. Pok

Måndag och sånt

Då var det kvällen. Har varit uppe sen halv sju imorse och har sedan dess varit svinigt trött. Har haft både kulturhistoia- och matteprov idag, vi fick dessutom tillbaka naturkunskapsprovet idag, omprovet är efter lovet så det är väl kanske dags att börja om igen med ekologin.
Hade tänkt fara förbi USM och träna efter skolan men fick en sån sjukt jobbig huvudvärkt så jag for hem istället och siktar på att träna imorgon.
Så ikväll har jag i princip endast stirrat in i skärmen. Fick en stor himla saknadskick till USA. Vill fara tillbaka och va där för alltid. Det skulle vart typ hur underbart som helst. Någon som är på?
Ja, så då fick ni reda på hur det är med mig. Hoppas ni haft en skön helg och veckostart. Nu ska jag drömma om LA där det finns sex körfält. Broar som grötar ihop sig. Höghus, stränder och palmer. Plus den feta overkliga skylten och mycket mer. Godnatt allihopen, pok
 

RSS 2.0