I long for something that’s safe and warm

Min dag har varit långsam, for och träna, har pluggat litegranna, sett lite serie, lyssnat på ljuv musik och exprimenterat lite. Igår fick jag hem min efterlängtade nya säng, så nu har jag börjat grunna på vad jag mer ska fixa in i rummet. Har hittat en asnajs och stor klocka som jag ska skicka efter snarast. Jag är också väldigt sugen på att få upp nån mysig ljusslinga och ha hängandes på nåt fint ställe. Så när jag skrev att jag hade exprimenterat så var det med en ljuslinga som jag hittade här hemma, dock brukar vi använda den på balkongen vid jul. Men ikväll kom den fram på äventyr. 
Kvällen fortsätter en stund till sedan ska jag krypa ner uder täcket och sova gott. Men först, lite mer plugg och musik. Ha det gott, pok.
 

Little girls from sweden dream of silver screen quotations

Åh, det är så kul med hösten för nu börjar alla serier igen! How I met your mother, Awkward (tror jag), Greys anatomy, jag kommer säkert lyckas trycka in nån annan serie där emellan också. Alla verkar ju tycka om New girl, kanske något jag kan ge mig på. 
Hösten har sina bra sidor också förstår ni.
 
 
 

Jag går inte isär när jag är med dig

Hej främlig, ett tag sen sist. Jo allt är bra med mig, det är väl en del i skolan och lite på sidan av det. Ah, du förstår. Sista tiden har jag inte gjort så mycket, har som sagt varit plugg att ta hand om, varit på Nk och jobbat och umgåtts men nära och kära. 
Idol är igång igen, vet inte om jag har någon speciell favorit än, men den där Erik är ju rättt så bra. Det har börjat bli riktigt kallt ute nu också! Påväg till skolan imorse var det endast fyra grader, burrburr. Kanske snön kommer extra tidigt detta år.
Hur som haver, just nu har jag svenska men duktig som jag är så är jag klar med min argumenterade text om näthat, wiho! Efter skolan ska jag iväg till gymmet och träna, börjar kanske bli dags att komma tillbaka från sommarpausen nu. 
Ha en great day! POK
 
 

RSS 2.0