It did never left my mind

Tjaaaaaaaaaaaa!:D Är hemma hos mamma nu med pappa, mamma och Ellen.:)
Idag har jag ju varit i skolan som vanligt! Efter skolan var jag påväg till kören men bestämde mig för att fara förbi finkusinen min, Emelie.♥ Vi pratade lite sen for jag vidare till midgård. Vi sjöng sen for jag hem och åt uppstekt pannkaka. GOTT!(a) Nu pluggas det för fulla puckar. Ska sen fara till pappa och sova. Skönt! Jag måste ju bara berätta om min morgon!!!
Min väckarklocka ringde, jag stängde av den, somnade igen(inte bra!) I alla fall, när klockan var halv 8 så kom pappa in och sa "Signe, klockan är halv åtta!" Och jag som ba "Det är lungt.." Efter en minuts tänkande så kom jag på att det inte alls var lungt!! Jag sprang upp, hann inte duscha, bara att sätta på sig kläder sminka sig sen fara. Jag var ungefär en minut ifrån att bli sen.(a) BRA GJORT AV MIG! Jag hade fullkomlig panik.
Jag hann ju inte äta frukost, även om jag tog med mig en mandarin så åt jag den inte, skulle inte hinna. Dessutom så hade jag tur för det var köttfärssås till lunch så jag åt som en gris, bokstavligt.;) Haha, jag var bara så hungrig!! Efter lunchen hade vi svenska. Hela lektionen läste vi och jag blir typ törstig av att läsa, JAG LÄSTE JU I EN HEL TIMMA, UTAN PAUS! Starkt gjort.:D Ialla fall så blev jag ju så törstig och ine på vad som helst utan det var mjölk jag skulle ha! Jag Linnéa och Linnéa gick till matsalen och där fick jag min önskan uppfylld. Jag fick dricka mjölk! Hur gott är inte mjölk liksom. Jag tycker synd om alla som inte gillar/tål mjölk för det är typ världens godaste dryck!♥ Jag säger bara.. DRICK MÖLK ERA FISAR!
Ojdå, gick kanske lite för långt där.(a) Hahaha, nä nu ska jag fortsätta med engelskan. Ha en fin kväll. Pussar.
/Signe
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Someone help us cause we're doing our best.

Nä men tjenare. Sitter nu och lyssnar på musik. Ska snart fara till pappa och göra plugg.
Åh, ni måste bara höra på de här tre låtarna. Helt galet bra!
The Script-If you see Kay
The Script-We cry
The Script-For the first time
Finns så otroligt många fler låtar som jag gillar men just nu gillar jag de här speciellt mycket!

You don't know how lovely you are.

Suttit med plugg typ hela dagen sen jag kom hem från kyrkan. Där skrev jag i min bok som jag måste skriva i 10 gånger innan konfan!(a) Haha, iallafall, jag och pappa har suttit med min väderleksrapport och jag har redovisat för honom och Amos typ två gånger. Gick väl sådär, inte jättebra men jag ska träna lite imorgon också på hålet!:D..
Men nu ska jag väl göra mig iordning, Amos kom nyss ut ur duschen. Sovgott.
/Signe
Minnen♥

RSS 2.0