This is crazy

Ohfuck. Vilken härligt töntig låt som fastnar på hjärnan innan man hunnit reagera. Jag tror de kört med superlim på denna. Call Me Maybe med Carly Rae Jepsen. Haha, jag varnar er.
Aja, över till något helt annat. Min uppdatering. Jag tror helt enkelt att jag måste ta bort bloggen. Detta funkar ju inte!..
Nä, nämen ni får nog vänja er vid ett inlägg lite då och då. Vissa perioder kan det hända att jag har en massa tid för bloggen och en hel del att berätta om. Men ja, vi får se hur dett blir.
Dagen har gått ganska snabbt. Efter skolan for jag hem åt lite mat och for sedan 18.30 på Sh'bam. Efter träningen for jag vidare till pappa för att se på Desperate Housewives och säga hej till Ellen.
Nu ska jag göra mig klar för sängen och lägga mig med boken som jag lånat av Rebban. Den heter 'Jag överlevde.' Det är en man som berättar om de 6-7 året han höll ut i andra världskriget och de nio koncentrationslägren han överlevt.
Ja, men nu väntar en härligt sömn. Sov gott på er. Kram.

nothing is as it has been and I miss your face like hell

Hade Engelska nationella för ungefär en timme sen. Gick oväntat bra. Trodde verkligen att det skulla vara mycket svårare än vad det var! Hoppas det gick bra idag för er andra nior också. Kram.

Do I hold you to tightly

Gu vad allt känns trögt just nu. Skolan går segt. Om ungefär 15 dar är det dags för majbrasa men det kommer knappast gå så bra med all denna snö. Jag är trött på att behöva plugga hela tiden. Såfort man är klar med et ena så är det andra just runt hörnet. Man kommer ju ändå inte ihåg allt skit efter proven. All information går in i ena örat vilar tills man gjort provet och så fort man är klar är det borta igen. Då är det dags att fylla det tomrum med en hel del annat som snart drar iväg det med.
Det är mycket lite som får mig på bra humör den här perioden, men något som slog ner mitt trista humör var nog igår när jag fick mig ett långt härligt skratt med Rebusrebban. Ibland kan jag bli extra nöjd när jag vinner mot Jonte i spelet så kallat 8 Ball. Men som sagt det är inte mycket som kan få mig att le som en liten tönt.
Nä, nu ska jag återgå till matten.
Ikväll är det kör, skönt att få träffa Rebecca efter det är det Genetik som gäller. Ja, visst låter det för trevligt.
Imorgon är det nationella i Engelska, läs- och hörförståelse. Kommer gå sämst.
Nä, känner att ja klagat nog mycket nu. Kram på er.

RSS 2.0