Mediafasta

Idag lägger jag undan min media. Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Tumblr, bloggen, Youtube, Serier och allt annat. 
Mobilen ska endast användas till att ringa, smsa, väckarklocka och musik. Datorn ska jag bara använda när jag ska göra skolarbeten, lyssna på musik eller måste trixa med swedbank eller mail. 
 
Ska försöka koncentreara mig extra mycket på skola och träning under veckan. Känns som att man måste ersätta sin mediaanvänding på något sätt, så varför inte något nödvändingt?
Då vet ni, ni som läser i alla fall. Om ni vill mig något så finns jag på sms eller om ni slår en signal. Jobbigt kommer det bli men det är väl det som är poängen antar jag. 
Ha en bra vecka. Pok.
 

JOCK

Torsdag

Sovmorgon. Graf. Lunch. Klassråd. Graf. Träna. Äta. Sova.
 
 

Motivationen

Jag har inte någon riktigt motivation för skola idag. Sällan jag har det, är i en period då varje dag går på automatik. Tror inte för ett öre att det inte är någon fler som känner såhär ibland.
Det enda jag är riktigt sugen på att göra är att träna. Jag skulle mycket hellre vara i gymmet och röra på mig, än att sitta stilla på en stol hela dagen i skolan.
 
Nu ska jag tagga igång inför nästa lektion, grafisk kommunikation i 160 minuter. Hoppas ni får en trevlig tisdag i alla fall, det är ju trots allt soligt idag. Pok

RSS 2.0