Väldigt frånvarande

Nu har jag varit borta från blogget ett bra tag och kände att det var dags att dela med mig om vad jag haft för mig sen sist. 
 
Efter tisdagen för två veckor sedan (då jag skrev sist) så var jag med Charlotte veckan ut. Vi badade, tältade med Edvin och Axel, vi red på Balte, vi pendlade med moppen fram och tillbaka mellan stan och innersjö, hängt med andra sköna vänner, spelat in för Williams lista 2 och bara njutit av ledigheten och tog vara på min lediga vecka lättare sagt. Den här veckan som varit har i princip endast bestått av jobb på Nk. Men igår efter jobbet kom Charlotte till mig igen sen gick vi ner till bion och såg en superbra film som jag rekommenderar big time! Now you see me, se den, den var så otroligt bra. Jag lovar. 
Detta kanske inte är jätteintressant att veta men jag har börjat lyssna så stört mycket på Veronica Maggio. Hon har stört många bra låtar och det är något speciellt med att lyssna på svenska texter. Kanske bara är jag men det är som mer verkligt på något sätt. Hur som haver, det var vad jag har gjort senaste två veckorna.
 
Den kommande veckan jobbar jag veckan ut, har börjat följa Greys Anatomy och måste säga att det är nog något som kommer underhålla mig på kvällarna när jag är för lat för att göra något annat. Ha en supertrevlig vecka allesammans. PoK. 
klicka på bilden om ni är sugen på att kolla in min tumblr

Ledig och njuter

Måndag och jag har varit ledig från alla jobb den här dagen. Jag följde med mamma och pappa för att kika på en cykel till mig (en av presenterna jag fått) sen körde jag och pappa vidare till Umelagun med en piknick och hade det hur skönt som helst med sommarpratare i lurarna.
Hann precis slänga i mig lite middag innan vi var påväg igen. Jag skjusade pappa, Amos och Anton till Skravelsjö. Medans de spelade tennis sprang jag Yttersjö (way to go Sigen!). Där blev jag upphämtad och när vi lämnat Anton och Amos for jag och pappa och köpte en cykel till mig. Så nu kan jag cykla säkert igen utan att vara rädd att skada mig allt för allvarligt. 
Resten av veckan, fram till lördag, är jag ledig så nu ska jag passa på att njuta och göra ledighetsgrejer när jag kan. Hoppas ni haft en trevlig dag. Pussar och kramar. 
 

Det var 17 år.

Ja, jag har ny fyllt 17 år. Faktum är att det var i fredags. Lat som jag är så har jag inte tackkat för gratulationer jag fått på facebook, sms osv. Så, tack för alla grattis ni skrev.
Efter jobbet kom Charlotte och förgyllde min dag. Senare hade jag och Axel som också fyllde år, ett födelsedagsfika med några vänner hos honom. Vid halv tre var jag och C hemma igen och somnade snabbt. Tog inte många bilde runder dagen förutom när jag och bästavän ställde oss framför kameran och skojade runt lite. Hon är ju världsbäst, love her. Ha en trevlig natt och morgondag. Pok. 
så mycket kärlek till henne♥

RSS 2.0