Jag brinner för det här permanent.

http://chaarlottenordh.blogg.se/images/2010/dsc_0044_99195899.jpg
Ja, då var det dags. Detta är sista inläggen innan jag drar till spanien, där jag kommer stanna i två hela veckor. Statistiken har blivit lite sämre nu sen jag for till Gbg för två veckor sedan och tänkt bara nu efter dom här två. Jag kommer nog inte ha tid att blogga eller göra nått sånt. Om det inte finnns dator på hotellet som det brukar.;) Men kommer nog inte orka ändå! Haha.
Klicka för att stänga bilden
Nae, men nu kanske man skulle berätta lite om gårdagen. Jag for då på eftermiddagen till Charlotte, vi cyklade och mötte Ines. Där efter en stund drog vi vidare ner till stranden och började vänta på folket. Visst var det kul att vissa kunde komma och hela kvällen var ju rolig. Kunde varit så mycket roligare. Sen gick jag och Charlotte hem vid 00.00, men vi somnade inte först ungefär 03.00.(a) Sen vaknade vi vid 12.00. Vi gjorde inte så mycket idag tog en del roliga egobilder med hennes systemkamera. Ni kanske förstår vad jag önskar mig nu!;)
Klicka för att stänga bilden
Vi for till nån gård för att mata höns och katt, Charlotte var katt och höns vakt. Haha, gulligt! Sen fick jag åka med hela deras familj in till stan. De skulle in till centrum och fira att Monica och Tony idag varit gifta i 21 år. Grattis!:D Men nu ska jag säga hejdå. Ha det bra de här två veckorna. Gå gärna in på bloggen så jag inte behöver sitta och deppa när jag kommer hem igen och får se statistiken.;) Och om ni vill ha bilder från gårdagen och idag så finns det på Charlottes blogg. Puss på er, ska tänka på er.
/Signe

RSS 2.0